Bestuur 2022-2023

Het derde bestuur der studievereniging Passie is op 1 februari 2022 als volgt geconstitueerd:

Kim Bulter

Lisa Stapelbroek

Lotte Roes

Commissaris intern

Jetske Bieleveldt

647c9230-565f-4c49-949c-08f2862235d7_Medium.jpeg
Van links naar rechts: Jetske Bieleveldt, Lisa Stapelbroek, Kim Bulter en Lotte Roes

WhatsApp_Image_2022-04-18_at_10.51.13_AM.jpeg

Kim Bulter - Voorzitter

Hi! Ik ben Kim, voorzitter van SV Passie. Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijke van SV Passie. Ik zal overzicht houden op de vereniging en zal bijspringen wanneer een bestuurslid hulp vraagt. Verder leid ik de vergaderingen en stuur ik het bestuur aan. Naast de taak van voorzitter loop ik op dit moment stage bij het dr. Leo Kannerhuis. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij mijn lieve vrienden. Voor een feestje of drankje doen in de stad mag je mij altijd bellen. Ik hoop jullie snel te zien bij onze activiteiten of op de HAN. Dan kunnen we altijd even gezellig kletsen!

Lisa Stapelbroek - Secretaris

Hello! Ik ben Lisa, secretaris van SV Passie. Als secretaris verzorg ik de notulen tijdens vergaderingen, ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie en ben ik contactpersoon voor de vereniging. Zo houd ik de mail bij en houd ik toezicht op gemaakte afspraken. Naast secretaris ben ik derdejaars student en loop ik op dit moment stage in een moeder-kindhuis. In mijn vrije tijd sta ik graag in de kroeg of ben ik met vrienden een drankje aan het doen. Ter compensatie moet er dan ook af en toe eens gesport worden.. Dus voetbal en handbal ik ook. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten bij de activiteiten of in onze StuKa.

WhatsApp_Image_2022-04-18_at_10.51.12_AM.jpeg

WhatsApp_Image_2022-04-18_at_10.51.11_AM.jpeg

Lotte Roes - Penningmeester

Hoi iedereen! Ik ben Lotte en zal dit jaar de functie penningmeester vervullen bij SV Passie. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle in- en uitgaven van de vereniging. Ik ben daarnaast derdejaars pedagogiek student en loop momenteel stage bij het dr. Leo Kannerhuis in Nijmegen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen en ben ik regelmatig in de stad en bar te vinden. Heb je zin om een praatje te maken, spreek dan vooral mij of de andere bestuursleden aan! Samen maken we er een bruisend jaar van voor SV Passie!

Jetske Bieleveldt - Commissaris intern

Joehoe! Mijn naam is Jetske en ik ben de commisssaris intern van SV Passie. Als commissaris intern ben ik verantwoordelijk voor de commissies binnen de vereniging en dien ik als schakel tussen het bestuur en de actieve leden. Wat mij betreft zeker de gezelligste functie! Heb je vragen over of voor een van de commissies of lijkt het je leuk om bij een van de commissies aan te sluiten? Stuur me vooral even een berichtje! Tot snel bij een van de activiteiten.

WhatsApp_Image_2022-04-18_at_10.51.13_AM_1.jpeg