SV Passie: De studievereniging voor Pedagogiek studenten aan de HAN

• Activiteitencommissie

SV Passie is de studievereniging van HAN Pedagogiek. De vereniging is opgericht in 2018 en heeft als doel om studenten van Pedagogiek dichterbij elkaar te brengen en zo meer uit het studentenleven te halen. De vereniging kent vier commissies die onder andere gezellige activiteiten, borrels, reizen en educatieve lezingen organiseren. Onze commissies zijn de activiteitencommissie, de educatieve commissie, de promotiecommissie en de reiscommissie.

image1.png

Onze vereniging

Binnen SV Passie vinden we het belangrijk dat alle studenten zich welkom voelen en is verbinding de basis. Laagdrempelig, zonder verplichtingen en geheel vrijblijvend studiegenoten leren kennen tijdens een van de activiteiten is ons doel. De vereniging kent daarom ook geen verplichte dagen of ontgroening.

Via SV Passie kom je in contact met Pedagogiek studenten uit alle leerjaren. Op deze manier leer je binnen de vereniging mensen kennen met wie je je kennis kunt delen, studietips kunt uitwisselen, boeken kunt lenen of de welverdiende borrel kunt drinken. Het resultaat: een studententien én een nieuwe vriendschap.

Wil jij meer weten over onze vereniging, ben jij benieuwd waar wij nog meer voor staan en wat onze doelen zijn. Neem dan een kijkje bij onze verenigingsdocumenten. Hier lichten wij onze missie, visie en doelen graag aan je toe!

logo_sv_passie.png