Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie zorgt voor de leukste activiteiten die wij met elkaar ondernemen! Hier is veel in mogelijk en kunnen de commissieleden zelf bedenken wat voor leuke dingen we gaan doen. Activiteiten die ze onder andere hebben georganiseerd zijn een after intro borrel, shotjesbowlen, valentijnsactie, paasactie en eten bij Brechje. 

Groepsfoto.jpg


Jens_Cindy_Noa.jpg

Hoii, wij zijn Jens, Cindy en Noa en wij zijn actief lid bij de activiteitencommissie van SV Passie. Zo organiseren we de leukste activiteiten en feesten en hopen dit snel met jullie te kunnen doen. Je kunt ons vinden op het terras, in de FEBO of in de kroeg. We gaan er een ontzettend leuk jaar van maken, tot snel!


Hoi!! Wij zijn Frederique en Rosan. Wij zijn ondertussen al weer een tijdje actief lid bij de activiteitencommissie van Sv Passie. Een zeer leuke toevoeging aan onze studententijd!
Rosan gaat na de zomer beginnen aan haar derde jaar van pedagogiek en Frederique gaat verder met haar tweede jaar. Wij hebben veel zin om nog meer leuke activiteiten te organiseren en jullie daar allemaal te zien!

Rosan_Frederique.jpg


Sophie_Jill.jpg

Hoii, wij zijn Jill en Sophie, 19 en 21 jaar oud en zitten nu een halfjaartje bij de activiteiten commissie van sv passie. We houden ervan om drankjes te nuttigen in de stad en hierbij een dansje uit te voeren. Hopelijk snel met jou erbij!