Bestuur

Zesde bestuur SV Passie

Het zesde bestuur der studievereniging Passie is op 31 januari 2024 als volgt geconstitueerd:

Voorzitter
Jens Scheurink

Secretaris
Eva Sapthu

Penningmeester
Bart Enters

Commissaris intern
Farah Mouzarmi

Commissaris extern
Eileen Koster

Kopie_van_Kopie_van_IMG_1229.JPG
Van links naar rechts: Farah, Eva, Jens, Bart en Eileen


bestuur_foto_jens.JPG

Jens Scheurink - Voorzitter

Heyy, mijn naam is Jens Scheurink en ik vervul de functie van voorzitter binnen de vereniging SV Passie. Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijke van de vereniging. Naast aansturen van het bestuur zal ik bijspringen waar nodig bij de andere bestuursleden. Ook maak ik de agenda’s voor de vergaderingen en leid ik deze. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de studie, lekker stage lopen dus. Naast de studie ben ik in mijn vrije tijd veel met muziek bezig. Ik speel saxofoon in een band in Nijmegen en doe daarnaast graag invalwerk bij andere bandjes. Natuurlijk kan je mij ook vaak op het terras of in de kroeg vinden, ik ben namelijk een echte bourgondiër en geniet zeker van een drankje hier en daar. Ik heb enorm veel zin om met dit bestuur en jullie als leden het komende jaar met SV Passie bezig te zijn. Hopelijk zie ik jullie allemaal bij de verschillende activiteiten, tot dan!!


Eva Sapthu - Secretaris

Hey hey, ik ben Eva en ik mag dit jaar de functie secretaris op mij nemen bij SV Passie. Ik ga mij dit jaar bezighouden met de leden, passiepost, mailtjes en de website. Ook woon ik alle bestuursvergaderingen bij en notuleer ik deze. Tenslotte ben ik natuurlijk ook regelmatig aanwezig bij de borrels en activiteiten. Ik zit pas in mijn eerste jaar van deze studie en ik vind dit een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Naast dat ik studeer, werk ik in de horeca en borrel ik daarna gezellig na met mijn collega`s. Om een beetje balans in mijn leven te houden doe ik aan hardlopen en sport ik af en toe in de sportschool. Ik drink graag met lekker weer een wijntje op het terras (wat meestal eindigt in de kroeg.) Als er muziek is dan ben ik waarschijnlijk een van de eerste die op de dansvloer staat. Ik heb enorm veel zin om samen met dit bestuur en jullie er een gezellig jaar van te maken, en ik hoop jullie allemaal te leren kennen. Tot snel! 

Bestuur_foto_eva.JPG


bestuur_foto_bart.JPG

Bart Enters - Penningmeester

Hoii ! Ik ben Bart en ik zal dit jaar de rol van penningmeester op mij nemen binnen SV Passie. Aankomend jaar zal ik dus voor alle in- en uitgaven verantwoordelijk zijn. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van pedagogiek en doe ik deze studie met erg veel plezier. Naast deze studie ben ik nog werkzaam in de horeca. Naast dat ik niet alleen werkzaam ben in, maak ik ook veel gebruik van de horeca. Een avondje uit ben ik zeker niet vies van. Mijn koks verleden komt dus goed van pas als ik een lekker kater ontbijt moet maken (wat meestal gewoon maccie bestellen is). Naast feesten vind ik veel rust in de sportschool. Dus de overvolle Basic in het centrum ben ik dan ook vaak te vinden. Hopelijk maken wij er samen met jullie een ongelofelijk leuk jaar van! Tot snel bij de eerstvolgende borrel :)


Farah Mouzarmi - Commissaris intern

Hoi hoi, 

Mijn naam is Farah en ik vervul de functie van commissaris intern dit jaar! Ik ben 22 jaar en 1e jaars pedagogiek student aan de HAN. Ik ben veel te vinden in de turnhal van de Hazenkamp Gymsports en geef de liefste meisjes van de 5e divisie MB en onderbouw training. Ook sta ik achter de bar van het gezelligste pool café van Nijmegen, House of Billiards. 

Verder vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en m’n liefste vriend in Groningen te bezoeken, echt een aanrader! (Niet m’n vriend bezoeken maar de stad ;). houd altijd wel van een gezellig (passie) feestje. Hopelijk zie ik jullie snel en kom gezellig even babbelen. Mij krijg je ook altijd mee aan het eind van de avond voor een durum doner. Wel alleen bij Abi ;)

Tot snel xx

bestuur_foto_farah.jpg


Bestuur_foto_eileen.JPG

Eileen Koster - Commissaris extern

Hoi allemaal, Mijn naam is Eileen Koster en ik ga dit jaar de rol van commissaris extern vervullen in het zesde bestuur van SV Passie. Deze functie houdt in dat ik me bezig houd met het leggen en onderhouden van contacten met externe samenwerkingspartners. Samen met deze partners streven we naar een nauwe samenwerking waar leuke activiteiten en deals uit voortkomen. Naast de functie van commissaris extern ben ik ook studerende. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de opleiding pedagogiek. Buiten SV Passie ben ik lid van de roeivereniging “Phocas” waar wij het zo nu en dan met een volle boot de spiegelwaal op wagen, maar vooral genieten van de heerlijke biertjes tijdens de borrels. Ook werk ik graag in de horeca. Ik werk bij een evenementlocatie waar we de hapjes en drankjes voor grote feesten en partijen verzorgen. Ik kijk er ontzettend naar uit om er dit jaar samen met de andere bestuursleden, commissies en natuurlijk alle leden een prachtig jaar van te maken voor Passie. Graag zie ik jullie snel tijdens een gezellige borrel xxx