Over ons

SV Passie is de studievereniging van HAN Pedagogiek. De vereniging is opgericht in 2018. Dit jaar is de studievereniging erg gegroeid met leden en commissies. De commissies organiseren onder andere gezellige activiteiten, lezingen, interviews over praktijkplekken en nieuwsbrieven. Wij hebben een educatieve commissie en een activiteiten commissie. Het doel van SV Passie is om de studenten van Pedagogiek dichterbij elkaar te brengen en om meer uit het studentenleven te halen.

​​​​​​​Missie en Visie

SV Passie is er om studenten die pedagogiek studeren aan de HAN in verbinding te brengen met elkaar. Hierbij vinden wij het belangrijk dat alle studenten zich welkom voelen en inclusiviteit voorop staat. Voor onze leden vinden wij het belangrijk dat SV Passie ervaren wordt als laagdrempelig, zonder verplichtingen en geheel vrijblijvend. Daarnaast is het ons doel om niet alleen studenten met elkaar in contact te brengen, maar ook een verbindende factor te zijn tussen de studie, de studenten en het werkveld wat bij dit vak past.

Via SV Passie brengen wij pedagogiek studenten uit alle leerjaren met elkaar in contact om meer uit hun studententijd te halen. Op deze manier leren studenten mensen binnen de vereniging kennen met wie zij hun kennis kunnen delen, studietips kunnen uitwisselen of gezamenlijk naar een activiteit kunnen gaan.

Kernwaarden

Inclusiviteit en toegankelijkheid: iedereen mag er zijn. Binnen onze studievereniging vinden wij het belangrijk dat eenieder zich welkom en veilig voelt. Wij willen dit laten zien door alle leden te betrekken op zijn/haar kwaliteiten. Daarnaast kan en mag alles met elkaar besproken worden.

Ontwikkeling en verbetering: het is voor ons belangrijk om mee te blijven bewegen met de behoeften van pedagogiek studenten. Hiervoor willen wij social media inzetten en aan de slag gaan met nieuwsbrieven. Buiten sociale media om willen wij ook met onze studiegenoten in gesprek gaan om op deze manier er achter te komen waar behoeftes van de studenten liggen.