Over ons

SV Passie is de studievereniging van HAN Pedagogiek. De vereniging is opgericht in 2018. Dit jaar is de studievereniging erg gegroeid met leden en commissies. De commissies organiseren onder andere gezellige activiteiten, lezingen, interviews over praktijkplekken en nieuwsbrieven. Wij hebben een educatieve commissie en een activiteiten commissie. Het doel van SV Passie is om de studenten van Pedagogiek dichterbij elkaar te brengen en om meer uit het studentenleven te halen.

​​​​​​​Missie en Visie

Binnen SV Passie vinden we het belangrijk dat alle studenten zich welkom voelen en is verbinding de basis. Laagdrempelig, zonder verplichtingen en geheel vrijblijvend studiegenoten leren kennen tijdens een van de activiteiten is ons doel.  De vereniging kent daarom ook geen verplichte dagen of ontgroening.

Via SV Passie kom je in contact met pedagogiek studenten uit alle leerjaren en kun je meer uit je studententijd halen. Op deze manier leer je binnen de vereniging mensen kennen met wie je je kennis kunt delen, studietips kunt uitwisselen, boeken kunt lenen of de welverdiende borrel kunt drinken nadat jullie dagen samen hebben gestreden voor de tentamens. Het resultaat: een studententien én een nieuwe vriendschap.

Dat waar SV Passie voor staat, het creëren van verbinding, was de afgelopen twee jaar lastig. Online lessen, geen fysiek contact en de sluiting van de horeca en andere  locaties maakten dat de vereniging voor een uitdaging stond en minder goed kon doen wat het normaal doet, mensen met elkaar verbinden. Ondanks dat dit een uitdaging was, is de vereniging creatief geweest in het bedenken van alternatieve activiteiten en daardoor actief gebleven. Hiervoor willen wij onze complimenten geven aan het 2e bestuur van SV Passie!

Inmiddels zijn de kroegen weer open tot in de ochtend, is de anderhalve meter eraf en zijn alle andere maatregelen verleden tijd. Dat betekend dat de vereniging eindelijk weer fysieke borrels en activiteiten mag organiseren en dat is dan ook precies wat we van plan zijn: de afgelopen twee jaar inhalen met fysieke activiteiten en mensen verbinden zoals dat eerder werd gedaan. Met elkaar in het studiecentrum, bij elkaar tijdens een van de commissievergaderingen en vooral naast elkaar tijdens een van de borrels of activiteiten.