Lustrumcommissie

Lustrumcommissie

Tijdens dit lustrumjaar hebben we natuurlijk een lustrumcommissie nodig om alle activiteiten te bedenken en te gaan organiseren. Dit is een tijdelijke commissie, omdat een lustrum natuurlijk maar om de 5 jaar is. Zij gaan een lustrummaand vol activiteiten organiseren.

Lustrumcie_1.jpeg


Lustrumcie_2.jpeg

Hee 👋🏻, wij zijn Fleur, Jetske en Roos en wij zijn lid van de Lustrumcommisie van SV Passie 💙. Wij hebben heel erg veel zin om een onvergetelijke lustrum maand ervan te maken, en hopelijk met jou erbij!


Hee allemaal! Wij zijn Isabel, Sterre en Eva en zitten in de Lustrumcommissie van SV Passie!

We zitten alledrie in een ander jaar van de studie en wonen nu een tijdje in Nijmegen. Met een actief lidmaatschap bij Passie is ons studentenleven nog leuker geworden. Helemaal nu het eerste lustrum van SV Passie voor de deur staat, heel oktober allemaal leuke activiteiten! 😍💙 We gaan er een toptijd van maken met zijn alle, tot sneeeel 🤪

Lustrumcie_3.jpeg


Lustrumcie_4.jpeg

Wij zijn Tess, Babette en Iris. Tess en ik (Babette) zitten momenteel in ons laatste jaar. Na een heel jaar stage gelopen te hebben, hebben we nu eindelijk weer meer tijd om vaker uit te gaan! Hier zijn we dan ook helemaal klaar voor :). Ik (Iris) zit juist nu in m’n stage jaar. Het stappen mis ik daardoor een beetje, daarom vind ik het leuk om het lustrum te organiseren en lekker veel feestjes mee te pakken! 

Wij kijken uit naar het Lustrum en hopen jou ook te zien!