Bestuur 2023-2024

Vijfde bestuur SV Passie

Het vijfde bestuur der studievereniging Passie is op 1 februari 2023 als volgt geconstitueerd:

Voorzitter
Elise Labohm

Secretaris
Julia Kriek

Penningmeester
Franka Middelbeek

Commissaris intern
Bas de Zwart

Commissaris extern
Bram Lammers

bestuur_groepsfoto.JPG
Van links naar rechts: Franka, Bram, Elise, Bas en Julia


portret_elise.JPG

Elise Labohm - Voorzitter

Hee! Ik ben Elise, voorzitter van SV Passie. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de studie pedagogiek. Voor wat extra uitdaging en gezelligheid heb ik de rol van de voorzitter op me genomen. Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijke van SV Passie. Overzicht houden, bijspringen wanneer een medebestuurslid om hulp vraagt, het bestuur aansturen en vergaderingen leiden zijn de taken waar ik me mee bezighoud. Naast de studie en SV Passie werk ik in de horecasector. In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van een heerlijk verfrissend drankje op het terras en de bijbehorende avondjes in de kroeg waar de (beste) dans moves tevoorschijn komen. Met dit enorm gezellige bestuur en jullie als leden gaan we er een leuk jaar van maken! Ik hoop jullie snel te zien bij de activiteiten of op de HAN in de StuKa! :)


Julia Kriek - Secretaris

Hello hello! Ik ben Julia, secretaris van SV Passie. Momenteel zit ik alweer in mijn laatste jaar van pedagogiek (hoe leuk om dan nog even mee te kunnen draaien in het bestuur!). Als secretaris verzorg ik de notulen tijdens vergaderingen, ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie en ben ik contactpersoon voor de vereniging. Zo houd ik de mail bij en houd ik toezicht op gemaakte afspraken. Naast de studie en SV Passie ben ik werkzaam in de horeca/evenementen sector. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, borrelen met vrienden of een dansje te wagen in de stad. Ik hoop jullie allemaal te ontmoeten bij de activiteiten of in de StuKa op de HAN. We gaan er een tof lustrumjaar van maken. Tot snel!

portret_juul.JPG


portret_franka.JPG

Franka Middelbeek - Penningmeester

Hoi hoi! Ik ben Franka en zal dit jaar de functie penningmeester vervullen bij SV Passie. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle in- en uitgaven van de vereniging. Ik ben daarnaast derdejaars pedagogiek student en ben nu bezig met mijn minor ‘het kwetsbare kind’. Naast het studeren en mijn rol als penningmeester werk ik in de kinderopvang. Mijn agenda plan ik graag lekker vol met leuke dingen doen met vrienden en familie. Ik ben zo af en toe in de sportschool te vinden om te boksen of je vind mij achter mijn naaimachine om leuke items te maken voor m’n kledingkast. Hopelijk zie ik jullie snel bij de activiteiten van SV passie of in de Stuka! Op naar een heel leuk lustrumjaar!


Bas de Zwart - Commissaris intern

Heyyy, ik heet Bas en zal dit jaar jullie commissaris intern gaan zijn. Een commissaris intern houdt zich vooral bezig met de commissies van de vereniging. Ik woon vergaderingen bij, controleer de commissies en drink achteraf een pilsje mee. Nu even over mezelf. Ik zit in mijn tweede jaar en hoewel het niet altijd even soepel verloopt, vind ik het wel vet interessant. Wanneer de zon schijnt ben ik op menig terras in de stad te vinden. Even snel langs de FEBO, waarna ik zeer waarschijnlijk uit ga buiken op het waalstrandje. Naast bakken vouwen is een andere hobby van mij muziek maken (ik ben “DE ZWART” op de album cover van het SV Passie lied) en daarnaast zit ik bij de studenten bowlingcompetitie. Beetje bowlen + terrasje/waalstrandje kun je mij dus eigenlijk altijd wel voor bellen. Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij een van onze prachtige activiteiten. Oh trouwens, ik heb op dit moment het SV Passie adtrecord, dus bij deze daag ik je uit: de winnaar krijgt een gratis pilsje van de ander. Ik zie jullie snel xx

portret_Bas.JPG


portret_bram.JPG

Bram Lammers - Commissaris extern

Hallo! Mijn naam is Bram, commissaris extern van SV Passie. Momenteel ben ik derdejaars pedagogiek student en volg ik met veel plezier en interesse deze studie. Naast deze studie werk ik als zzp’er, voetbal en kook ik graag. Als commissaris extern sta ik in contact met alle externe partijen en personen buiten onze studievereniging. Dit zijn bijvoorbeeld personen binnen (of buiten) de HAN en partners van SV Passie. Aankomend jaar wil ik het lijstje met partners gaan aanvullen om meer naamsbekendheid van onze studievereniging te creëren. Aangezien wij pas het 5e bestuur zijn, is er nog veel te behalen en te ontdekken! Ik neem met veel enthousiasme deel aan dit bestuur en avontuur. Tot ziens bij de activiteiten of in de StuKa.